FANDOM


"Na!. Egyszerüen ő is olyan mint én! hasonlít rám! De ha tudod Kutyuli. Egy tesó is megtesz engem az életemben. Lehet hogy 32 vagyok és Béku is, de egyszerüen ha azt mondod Békunál van jobb is, gondolkozz el... Gondolkozz! mert ha nem gondolkodsz el, hogy ki vagy valójában, és ki ő, és én ki vagyok, akkor megtanulhatod az élet értelmét! De... De... öm... szerintem te Memóriás a zavarod? Memória zavarod van? Gondolhatod hogy Békunál is van jobb, de mi sem vagyunk tökéletesek! KUTYULI??? TE IS TÖKÉLETES VAGY??? VAGY NEM??? mert ha nem, akkor jobbá teheted az életed ezzel a szóval: Nem vagyok Tökéletes! De ha jobb ez is, akkor ok! Na én megyek is! - Mondta Csárli Béku."

Élete

Béku Arany Generátor 1981.11.28-án született. 1 évesen ő is azt tanulta mint Csárli Béku ő is a Heim Pál kórházban született. Minden különbség van Békuban és Csárli Békuban.

Érdekességek

  • Házas Ellie Goldnung-al
  • És Azt szereti mint Csárli Béku
  • Hasonlít Csárli Békura

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.