FANDOM


Csárli Béku: Minden ember bejuthat a börtönbe csak akkor ha valaki komoly vagy inkább nem komoly cselekvést végez el. De van az embernek egy másik faja akik 1.000.000 évvel ezelőtt jöttek létre. Ők a Clónok akik 2000-től már elszabadúltan éltek és akárhová mentek ott nem találtak helyet. Történelmi visszatekintés nem lesz ezért inkább elmeséljük és megnézzük a Clónok mindennapi életüket vagy azok clónokat akikkel kérdezésben leszünk ők pedig válaszolnak. Ez. A Hitler Gyermekei.

(A börtönben)

Csárli Béku: Csá.

1467-Diánána: Csá.

Csárli Béku: Tudod miért is forgatunk?

1467-Diánána: Őöö...

Csárli Béku: Egyátalán foggalmad sincs?

1467-Diánána: Nem...

Csárli Béku: Mi azért vagyunk itt mert kiakarjuk deríteni miért is vagytok itt és a férfi clónokról is akarunk tudni hogy miért hatlak ki.

1467-Diánána: Értem.

Csárli Béku: És te? te miért kerültél ide?

1467-Diánána: ...Azért mert 1998-ban egy olyan dolgot követtem el hogy elmentem egy házhoz. Felgyújtottam. A Barátomé volt. Hazajött és megkérdezte ilyedten miért lett felgyújtva. Ezért én nem mondtam semmit. Ezután felvettem egy éles tört megtámatam ő meg azt kérdezte mit csinálsz. Erre én hasba szúrtam és mellkasba döftem a kést. Otthagytam és elfutottam. A többit felgyújtottam.

Csárli Béku: És miért gyújtottad fel a házat és miért okoztál sebezést a barátodnak?

1467-Diánána: Mert... Mert... Mert nem gondolkodtam... ezért támadtam meg mert másra gondoltam.

Csárli Béku: Értem.